Трагичен инцидент във Видин, жена почина докато чака линейка. Жена от

...
Трагичен инцидент във Видин, жена почина докато чака линейка. Жена от
Коментари Харесай

Жена колабира на път за работа във Видин и почина

Трагичен случай във Видин, жена умря до момента в който чака кола за спешна помощ. 

Жена от Видин умря, откакто не дочака идването на лекари. Тя излизала от работа, когато й станало неприятно и паднала на земята. Колегите й незабавно се обадили на телефон 112. до момента в който чака кола за спешна помощ. Според околните й незабавният екип е дошъл след  35 минути, само че към този момент е било късно, оповестява БГНЕС.

Нейната внучка Диана Маринова била осведомена, че на баба й е прилошало и тя в границите на пет минути пристигнала.

" Втори път, до момента в който аз дойде, те са се обадили на 112. На 16-атата минута аз звънях трети път на 112. Казаха ми, че преди 10 минути е трябвало да има кола за спешна помощ при нас, а аз им обясних, че кола за спешна помощ при нас няма. Линейката пристигна в 17:35 ”, съобщи Диана пред Нова тв. Когато лекарите пристигнали, установили гибелта на баба й.

Колежки на 69-годишната Димитринка, която работела като шивачка, споделят, че четири пъти общо са звънели на незабавния телефон. Внучката на умрялата жена е безапелационна, че ще търси правата си по правосъден път.

Твърди, че пристигналите на място служители на реда също открили, че колата за спешна помощ се е забавила с 35 минути.

От Спешния център във Видин признаха, че е имало забавяне на колата за спешна помощ, дължало се на механически проблем с приемането на сигнали. Но то да е било 35 минути.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР